Biljeska O Piscu Bulke Pored Pruge

Borislav stankovi ne ista krv o piscu b stankovi 1876 1927 ro en je u vranju u siroma noj zanatlijskoj porodici kolovao se u vranju i ni u a. Marko kraljevic je definitivno bio najpopularniji junak kod narodnih pjevaca i pripovjedaca koji su stvorili mit o covjeku nenadmasne snage i hrabrosti.

Bulke pored pruge pisac zoran m jovanovi vrsta djela roman za djecu vrijeme radnje za vrijeme drugog svjetskog rata mjesto radnje u jednoj maloj eljezni koj stanici i mjestima uz prugu tema do ivljaji. Po etak plovidbe pisac zlatko krili bilje ke o piscu zlatko krili ro en je u osijeku a u apljini je proveo najranije djetinjstvo posle odlazi u zagreb gdje i danas ivi pisao je za djecu i mlade objavl. Bulke pored pruge pisac zoran m jovanovic glavni likovi dje ek i njegovi roditelji sporedni likovi djevoj ica maria i drugovi iz kole i susjedstva osobine likova dje ak je bio dobar i poslu an divio s.

Komentari Na Post Bloggerba News

Borislav Stanković - Nečista krv O piscu: B. Stanković (1876. -1927. ) rođen je u Vranju, u siromašnoj zanatlijskoj porodici. Školovao se u Vranju I Nišu, a ...

http://www.blogger.ba/komentari/30137/472046/svi

Blog Belmin Alisic Sastavipjesmelektireitd News

Marko Kraljevic je definitivno bio najpopularniji junak kod narodnih pjevaca i pripovjedaca, koji su stvorili mit o covjeku nenadmasne snage i hrabrosti.

http://belminalisic.wordpress.com/