Cara Jahit Cadar Katil

Senarai dan tanggungjawab ppk presentation transcript senarai tugas dan tanggungjawab bagipembantu perawatan kesihatan 1 tugas dan tanggungjawab ppk. Poligami cara nabi muhammad s a w atau cara p ramle ramai betul gadis gadis yang sudi dan hendak berkenalan dengan suami saya kenapa yer masing masing semuanya. But then bila fikir semula tak perlulah beli baru sebab katil yang ada pun baru berapa tahun pakai so we decide untuk beli cadar dan hias bilik ala2. Minggu yg busy eksperimen plot data kalau berjaya writing pulak jahit baru siap jahit telekung ade 10 dress cut shape a dgn 10 tudung twist menunggu dress fish. Trend sekarang rumah2 yang dibina banyak menggunakan tingkap sliding atau pintu sliding yang mempunyai bidang kaca yang luas jika dibiarkan beberapa lama.

Tutorial cara jahit cadar fitted sebelum ini semua cadar di rumah di beli di pasar raya tak suka dengan kualitinya kain jarang dan bila pakai lama lama akan jadi berbulu sempena dengan kehadiran katil. Ini cara potong kain cadar setiap penjuru dipotong mengikut saiz tilam 1 inch jahit tepi tilam kite 4 inch jadi dipotong 5 inch x 5 inch pd setiap penjuru bilik yg muat utk almari dan katil sahaja. Sekadar alas katil jer pon okey gebus sikit kekdah nya kaaaannn aku kalau pakai cadar tengah2 malam gigih bangun tegang kan kain giler kahkahkah sebab kain cadar kedut tak tegang rimas aku di buat nya. Selepas beberapa hari aku duk study kat youtube dan blog orang makanya aku dapat la tahu sikit cara cara orang jahitkan cadar sendiri kan hehehe sudah siap siap dengan 2 sarung bantal aku buat ni saru. D i y set cadar tilam bayi sebelum bersalin dulu saya sempat la siapkan sarung tilam sendiri untuk set tilam anak saya dulu saya tunjuk ada beli katil baby kan pastu sebulan lagi nak bersalin baru nak.

Senarai Dan Tanggungjawab Ppk Upload News

Senarai dan tanggungjawab ppk Presentation Transcript. SENARAI TUGAS DAN TANGGUNGJAWAB BAGIPEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN ; 1. Tugas dan tanggungjawab PPK ...

http://www.slideshare.net/AsslinaTior/senarai-dan-tanggungjawab-ppk-19160097

Wanita Halaman Rindu News

Poligami: Cara Nabi Muhammad s.a.w atau cara P.Ramle ? Ramai betul gadis-gadis yang sudi dan hendak berkenalan dengan suami saya. Kenapa yer. Masing-masing semuanya ...

http://ummiadam.teratakrindu.net/?cat=17

A L Y A S News

But then, bila fikir semula tak perlulah beli baru sebab katil yang ada pun baru berapa tahun pakai. So we decide untuk beli cadar dan hias bilik ala2 ...

http://alyasyaqiera.blogspot.com/2012/01/cadar-bilik-pengantin.html

Arnie Is Mine News

Minggu yg busy. Eksperimen. Plot data. Kalau berjaya, writing pulak. Jahit. Baru siap jahit telekung. Ade 10 dress cut shape A dgn 10 tudung twist menunggu Dress fish ...

http://arnieismine.blogspot.com/

Mengemas Rumah Mengelap Tingkap Kaca News

Trend sekarang, rumah2 yang dibina banyak menggunakan tingkap sliding atau pintu sliding yang mempunyai bidang kaca yang luas. Jika dibiarkan beberapa lama ...

http://mengemasrumah.blogspot.com/2009/04/mengelap-tingkap-kaca.html