Gjegjeza Me Te Mira

Forum community gjegjeza me pergjigje gjuha shqipe gjeegjeza b naten shpesh rri zgjuar per te na dhuruar nje mik shume te cmuar. Ushqimet gatimet darka e vitit te ri p r ne darka e vitit t ri simbolizonte boll kun m t madh t vitit pjata kryesore ishte kaposhi i detit. N na ime e dashur sa shum q t dua ti gjithmon ke pasur shum durim me mua ti p r mua je thesar i pa muar e gjith bota je diell i pashuar.

Prandaj po mendoja kjo periudh intelektualisht dhe shpirt risht pasive si mund t mbushej sa m mir p r t patur nj fushat produktive edhe p r ata q nuk merren aktivisht me fushat n 1 mbaj diet n se t ha. Puth flamurin me te shpall m pavar sin t i tregojm pas pes qind e sa t tilla me nj err sir shqiperia ka 100 vjetorin e pavareseis dhe keto poezi per ate shqiperi jane shume te mira me kuptim te plote. Sigurisht qe plani i tij doli huq meqe shkencetari kishte nje reputacion si njeri i cuditshem fotoja u konsiderua si nje shembull tjeter i sharmit te tij gjaknxehte dhe u be nje prej fotove te tij me. P r ty atdhe ma t bukr n kang me fuqin e k saj zemre do t k ndoj p r k to male p r k to fusha t gjera p r k t vend ku sot i lumtur jetoj i bukur je ngrihesh madh shtor si nj k shtjell e pamposhtur ti. Me shok t me shoqet lozim e k ndojm prind r e m sues bashk me ne festojn dhe trumcak t ciu ciu n aj r lodrojn g zuar o f mij me gjith zem r na urojn dhe apk nia ketrushe p r t na uruar fest n po na sj.

Gjegjeza Me Pergjigje Gjuha Shqipe News

forum community gjegjeza me pergjigje,gjuha shqipe gjeegjeza ... [b] naten,shpesh rri zgjuar, per te na dhuruar, nje mik shume te cmuar.

http://www.meemira.com/56/community-show/20/326/gjegjeza-me-pergjigje.html

Pr Voglusht Pr Fmijt Tan News

Ushqimet, gatimet, darka e Vitit te Ri Për ne darka e vitit të ri simbolizonte bollëkun më të madh të vitit. Pjata kryesore ishte kaposhi i detit.

http://vogelushet.blogspot.com/2008_12_01_archive.html

Pr Voglusht Pr Fmijt Tan News

Nëna ime e dashur, Sa shumë që të dua, Ti gjithmonë ke pasur, Shumë durim me mua. Ti për mua je, Thesar i paçmuar, E gjithë bota je, Diell i pashuar.

http://vogelushet.blogspot.com/2008/12/nna-ime.html