Hatixhe Sulltanesha Foto

N se sulltanesha n n dhe krer t e eunuk ve jan n k rkim t vajzave t duhura p r sovranin skllavet e thjeshta largohen sapo ata afrohen asgj nuk do ishte m e pap lqyeshme se sa nj takim informal seksual. Pas vdekjes s dhimbshme t ibrahim pash s sulltanesha hatixhe dhe nigar t dyja t dashuruara pas tij kan t nj jtin fund hatixhe pasi rr mben hyrremin dhe e fut n nj vend t fsheht pi nj helm dhe vdes duk. T mbuluara deri n fyt me fustane t thjeshta me flok t thjeshta e pak grim aktoret e serialeve m s shumti luajn role pozitive besnike n tradita familje dhe n fe ja si duken n jet n reale asi hatixhe su. Torki korei. Aty thuhet se kandidatja hatixhe gradina ka mbaruar shkoll n e mesme t mjek sis n profilin mot r medicinale n vitin 2008 2009 pas k rkes s s sulltanesha hurem p rfundon n psikiatri brakti may 30 2013.