Hyrremja Ne Foto

Megjith se sulltan sulejmani i ka trajtuar t gjith f mij t nj lloj bashk shortet e tij mahidevran dhe hyrrem gjithmon jan munduar t ndikojn n marrdh niet e sulltanit me f mij t p rve dy djemve sulltan. Aktor t me fam kishin konkurruar p r t marr ndonj rol n k t projekt por nj ri nga rolet kryesore t serialit ai i dashuris s sulltanit sulltanesha hyrrem i takoi 29 vje ares e cila nuk kishte as edhe n. Nj ra nga aktoret kryesore t serialit turk sulejmani i madh rish m meryem uzerli e cila luan rolin e sulltanesh s hyrrem ka treguar p r mediat turke ses. Sulltan sylejman kanuniu i cili doli n fron me 30 shtator t vitit 1520 ishte i vetmi djal q i mbeti gjall javuz sulltan selimit dhe q lindi n vitin 1494 nga hafsa sulltania n koh n kur javuz selimi gj. Sulejmani i madherishem seriali muhtesem yuzyil shekulli i mrekulluesh m i bazuar n jet n e sulltanit sulejman liderit t perandoris otomane n shekullin e 16t po sh non sukses jo vet m n tok n turke 15.