Nikmat Batang Pelir

Story 37688 suamiku hebat usiaku 29 tahun dan baru berkahwin hampir setahun yang lalu kali pertama beresetubuh dengan suamiku aku tidak dapat menikmati. Story 48355 bapa mertuaku 2 bapa mertua dan milah benar benar terasa kecundang sebab terpaksa juga diamelepaskan batang pelir itu dalam keadaan yang begitu berat. Aku pun tukar posisi kangkangkan kaki dia suakan batang aku tak kecik tak besar normal asian size 6 kekadang 6 1 2 baannggg tup aku jolok masuk. Esok ialah hari yang berbahagia buat rohana itulah harinya dia ditabalkan sebagai seorang isteri bagi pengantin perempuan penonjolan ciri ciri. Semakin kasar semakin nikmat kumpulan cerita dewasa seks semakin kasar semakin nikmat.

Setelah cukup berbual dan saling membelai pelan pelan batang pelir yang telah membawaku ke awang awang itu dicabut sambil jim menciumku lembut sekali benar benar aku terbuai dengan perlakuannya dipimp. Abang jusuh tersentak sentak penuh nikmat ghiarah abang jusuh berada di ubun ubun melihat bibir comel warna pink cikgu nurul melingkar pada batang pelirnya yang hitam berurat urat setelah 10 minit cik. Bayangkanlah dalam zouk masa tengah dancing dia boleh bukak zip seluar aku dan keluarkan batang pelir aku nak hisap gila punya lily aku pun masa tu memang tak ingat apa terus ajak dia lepak kat corner. Aku mengulum dan mengisap penuh nikmat batang pelir pemuda pemuda tersebut hingga kemudiannya aku mengalami orgasme dan badanku terasa lesu tapi sungguh nikmat aku rasanya kesemua mereka tidak. Perlahan lahan dia memberi ku peluang memegang batang nakalnya yang masih terpenjara di dalam seluar tapak tangan ku yang selama ini muak memegang batang pelir suami ku akhirnya merasai kehangatan bat.

My First Time Suamiku Hebat News

Story 37688: Suamiku hebat - Usiaku 29 tahun dan baru berkahwin hampir setahun yang lalu...Kali pertama beresetubuh dengan suamiku, aku tidak dapat menikmati ...

http://www.myfirsttime.com/storys/376/37688.html

My First Time Bapa Mertuaku News

Story 48355: bapa mertuaku 2 - Bapa mertua Dan Milah benar-benar terasa kecundang sebab terpaksa juga diamelepaskan batang pelir itu dalam keadaan yang begitu berat ...

http://www.myfirsttime.com/storys/483/48355.html

Jimak Nikmat News

Aku pun tukar posisi... kangkangkan kaki dia.. suakan batang aku... tak kecik tak besar.. normal asian size.. 6" kekadang 6-1/2 ". "Baannggg" TUP... aku jolok masuk ...

http://nikmat4.rssing.com/chan-15138695/all_p4.html

Cerita Anak Muda Pelir Mertua News

Esok ialah hari yang berbahagia buat Rohana. Itulah harinya dia ditabalkan sebagai seorang isteri. Bagi pengantin perempuan, penonjolan ciri ciri ...

http://ceritamalay.blogspot.com/2013/01/pelir-mertua-di-pantat-menantu.html

Semakin Kasar Semakin Nikmat Cerita News

Semakin Kasar Semakin Nikmat, Kumpulan Cerita Dewasa Seks, Semakin Kasar Semakin Nikmat

http://cerita.detikpertama.com/2011/09/semakin-kasar-semakin-nikmat.html