Teme Diplome Juridik

N ish anta em rime n pun sish pa diplom dhe skualifikimet e kompanive q kan mime rreth 200 milion m t ul ta bab zia q po njollos p rdit. Me interes juridik kuptojm dobin personale t nj subjekti procedurial p r t k rkuar mbrojtjen gjyq sore p r t drejt n e tij subjektive. Shkrimi akademik dhe prezantimi punimet seminarike p rgatitur nga luljeta plakolli kasumi ll m universiteti i prishtin s fakulteti juridik 2008. Master lessons prof dr ali jakupi metodologjia e pun s shkencore k rkimore. Arrestimi i fatos lubonj s n 25 korrik 1974 shkaktoi nj habi t p rgjithshme dhe u b shkak p r shum hipoteza mbi dometh nien e tij.

Nepermjet ketij studimi m u dha mundesia te shoh nga afer realitetin ne shkollat tona duke pare se puna e mesuesit eshte nje pune sa e veshtire dhe e bukur puna me femijet eshte e mundishme komplekse. Nga msc fatjon hoxhalli kemi edhe ne sistemin arsimor universitar n shqip ri dhe ka t b n m tep r p rshtypje sht tendenca e tij p r t iu p rshtatur pritshm ris s tregut t pun s publik apo privat qoft. Tema e kesaj asambleje eshte vazhdimesia e lidershipit te rinise nga e kaluara ne te ardhmen youth leadership in succession past and future qellimi i kesaj mbledhje eshte ediola ka mbaruar dy mastera. Bledi tema 2 nga bledi mane public enemy mesazhi ishte shokues ndryshe nga mesazhet qe vijn zakonisht n adres n time t facebook ut ky i fundit m goditi aq fort sa m u faneps nj nga shkrimet e publicis. One response to msh juridik pyetje nga prof andi poga e viti i andu says datat e provimeve te sezonit per msh juridik viti 2in msh shkenca juridike leksione per msh juridik nga prof.

Skandal N Albkontrol Sha N News

Në ish-ANTA, emërime nëpunësish pa diplomë dhe skualifikimet e kompanive që kanë çmime rreth 200 milionë më të ulëta. Babëzia që po njollos përditë ...

http://gazetatelegraf.com/skandal-ne-albkontrol-sh-a-ne-rinas-emerime-pa-diplome-abuzime-ne-tendera/

Shkencat Civile Drejtesiashqiptarecom News

Me interes juridik, kuptojmë dobinë personale të një subjekti procedurial për të kërkuar mbrojtjen gjyqësore, për të drejtën e tij subjektive.

http://drejtesiashqiptare.com/?cat=13

Shkrimi Akademik Dhe Prezantimi11 Slideshare News

SHKRIMI AKADEMIK DHE PREZANTIMI (Punimet Seminarike) Përgatitur nga: Luljeta Plakolli-Kasumi, LL.M. Universiteti i Prishtinës, Fakulteti Juridik, 2008 ...

http://www.slideshare.net/Luljeta/SHKRIMI-AKADEMIK-DHE-PREZANTIMI11

Metodologjia Kerkimore Shkencore Prof Dr News

Master lessons Prof. dr. Ali JAKUPI Metodologjia e Punës Shkencore Kërkimore ...

http://www.slideshare.net/Menaxherat/metodologjia-kerkimore-shkencore-prof-dr-ali-jakupi

Kastriot Myftarajdosja M Sekrete E News

Arrestimi i Fatos Lubonjës në 25 korrik 1974 shkaktoi një habi të përgjithshme dhe u bë shkak për shumë hipoteza mbi domethënien e tij.

http://gazetatelegraf.com/kastriot-myftarajdosja-me-sekrete-e-fatos-lubonjes/